Eleccions 22 de maig, en directe




Segueix els avenços de participació i l'escrutini al web de l'Ajuntament de Terrassa

diumenge, 20 de març del 2011

Trobada sectorial sobre educació

Dimecres, 23 de març, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al restaurant El Rovell de l'Ou, al carrer de la Rasa, número 60. Aquí trobaràs els detalls per confirmar l'assistència.
 
 
Sisè debat de la roda de vuit trobades sectorials de proximitat. El candidat a l'alcaldia de Terrassa, Isaac Albert, escoltarà les teves propostes, idees i opinions sobre cadascuna de les qüestions de debat. També aprofundirem en la proposta programàtica d'Acord per Terrassa en cadascun dels àmbits de govern, i incorporarem esmenes i millores al programa. T'hi esperem!
 
Aquest dimecres, parlarem d'educació: planificar l’oferta escolar a nivell municipal, impulsar programes d’intervenció socioeducativa, establir criteris propis d’admissió d’alumnes, així com gestionar l’ensenyament infantil, l’educació de les persones adultes i els programes de qualificació professional inicial i, progressivament, del conjunt de l’ensenyament obligatori. Vetllar, així mateix, per a la igualtat d’accés de tots els ciutadans i ciutadanes a una educació pública de qualitat i gratuïta, i més encara tenint en compte les circumstàncies en què es troba actualment el món de l’educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada