Eleccions 22 de maig, en directe




Segueix els avenços de participació i l'escrutini al web de l'Ajuntament de Terrassa

dilluns, 7 de març del 2011

Vine a les trobades de proximitat

Amics i amigues:

Volem estendre l’Acord per Terrassa a tota la ciutadania perquè s’hi sumi i perquè hi faci suggeriments i aportacions. En aquesta línia hem organitzat vuit trobades sectorials, vuit reunions informals al restaurant El Rovell de l’Ou (carrer de la Rasa, 60) amb el cap de llista d’Esquerra, Isaac Albert, i un grup de persones interessades en algun dels àmbits concrets de la gestió municipal. L’objectiu d’aquestes trobades és reflexionar al voltant de cadascun dels àmbits proposats, i sobretot escoltar les observacions, queixes o mancances que les persones interessades en cada sector vulguin aportar, per així enriquir amb noves propostes el programa de govern de l’Acord per Terrassa.

Us animem a venir i també volem que hi convideu gent dels diferents àmbits o del vostre entorn que penseu que els pugui interessar i que tenen coses a dir. Volem conèixer-nos i escoltar-nos en un ambient distès.

Aquesta és la llista de les trobades, i el seu horari de realització. L’aforament és limitat i agraïrem que ens confirmeu l’assistència a l’adreça de correu lesquerraambidees@gmail.com o al telèfon 638 13 65 98. Donada l’hora de les trobades i perquè no ens apreti la gana comptarem amb un petit refrigeri.

- Dilluns 14 de març a les 19.30h – polítiques socials i de benestar
- Dimarts 15 de març a les 19.30h – salut
- Dimecres 16 de març a les 21h – esports
- Dijous 17 de març a les 19.30h – territori, medi ambient, habitatge i urbanisme
- Dilluns 21 de març a les 19.30h – cultura
- Dimecres 23 de març a les 19.30h – educació
- Dilluns 28 de març a les 19.30h – promoció econòmica
- Dimarts 29 de març a les 19.30h – organització municipal i hisenda pública

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada