Eleccions 22 de maig, en directe




Segueix els avenços de participació i l'escrutini al web de l'Ajuntament de Terrassa

dijous, 17 de març del 2011

Trobada sectorial sobre cultura

Dilluns, 21 de març, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al restaurant El Rovell de l'Ou, al carrer de la Rasa, número 60. Aquí trobaràs els detalls per confirmar l'assistència.
 
 
Aquest serà el cinquè debat de la roda de vuit trobades sectorials de proximitat. El candidat a l'alcaldia de Terrassa, Isaac Albert, escoltarà les teves propostes, idees i opinions sobre cadascuna de les qüestions de debat. També aprofundirem en la proposta programàtica d'Acord per Terrassa en cadascun dels àmbits de govern, i incorporarem esmenes i millores al programa. T'hi esperem!
 
 
Aquest dilluns, parlarem de cultura. La cultura és l’aspecte més rellevant de la nostra vida col·lectiva. L'activitat cultural és allò que dóna personalitat a una població i, de totes les accions de la persona, la que més ajuda a l’alliberament de la consciència individual i col·lectiva. La cultura, doncs, és un bé individual i col·lectiu i, malgrat la seva dimensió universal, només pot desplegar totes les seves potencialitats en un entorn de proximitat. Per això, el paper dels ajuntaments és clau pel que fa a les funcions, les competències i fins i tot pel que fa al finançament dels serveis culturals bàsics d’atenció directa als ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada