Eleccions 22 de maig, en directe




Segueix els avenços de participació i l'escrutini al web de l'Ajuntament de Terrassa

dimarts, 15 de març del 2011

Trobada sectorial de territori, medi ambient, habitatge i urbanisme

Dijous, 17 de març, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al restaurant El Rovell de l'Ou, al carrer de la Rasa, número 60. Aquí trobaràs els detalls per confirmar l'assistència.

Arribem al quart debat de la roda de vuit trobades sectorials de proximitat. El candidat a l'alcaldia de Terrassa, Isaac Albert, escoltarà les teves propostes, idees i opinions sobre cadascuna de les qüestions de debat. També aprofundirem en la proposta programàtica d'Acord per Terrassa en cadascun dels àmbits de govern, i incorporarem esmenes i millores al programa. T'hi esperem!
Aquest dijous, parlarem de territori, medi ambient, habitatge i urbanisme. De la gestió territorial que convé a una ciutat en què prevalgui la qualitat sobre la quantitat. Una ciutat que opti pels creixements interns, per la rehabilitació, la recomposició i la redefinició per sobre dels creixements externs, amb noves construccions. Una ciutat que sàpiga que els recursos són escassos i que els optimitza: menys expansió, més densitat; menys despesa, més aprofitament. Una ciutat que prioritzi el transport públic en totes les seves versions: ferrocarril, autobús i tramvia. Una ciutat en què el comerç i l’habitatge s’entronquin i donin vida als carrers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada