Eleccions 22 de maig, en directe




Segueix els avenços de participació i l'escrutini al web de l'Ajuntament de Terrassa

dilluns, 23 de maig del 2011

Gràcies!

La coalició Esquerra-Reagrupament-Acord per Terrassa ha obtingut 3.160 vots a les eleccions municipals celebrades ahir a Terrassa. En quedar 421 vots per sota del llistó mínim per accedir al repartiment d'escons, hem quedat sense representació a l'Ajuntament.

Després de 16 anys de presència independentista i d'esquerres al Consistori, tant a l'oposició com al govern, el veredicte inapel·lable de les urnes ens empeny a tornar a fer política des de fora de les institucions municipals. Estem, però, contents i orgullosos de la tasca feta al llarg d'aquest temps, i volem agrair el suport de totes aquelles persones que hi han col·laborat.

Felicitem a tots els partits que han aconseguit representació municipal, i especialment al PSC per haver obtingut la victòria. I, per descomptat, enviem el nostre agraïment més profund a les persones que ens han fet confiança amb el seu vot, i especialment a tots aquells que heu col·laborat en la construcció del programa electoral i en les tasques de campanya.

Acord per Terrassa és un projecte de llarg recorregut que lluitarà per seguir millorant la ciutat des de tots els àmbits. Aquest web es mantindrà com un espai de reflexió i proposta obert a tothom, i alhora esdevindrà un observatori d'anàlisi i seguiment de la gestió del nou govern municipal. Seguirem remant, amb més força que mai, per tal d'aconseguir la confiança de la ciutadania.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada